Wednesday, January 11, 2006

Copa de la Reina


Jaja, we zijn er geraakt, beker tornooi met de eerste 8 ploegen na de heenronde. Prestigieus tornooi en dus tof om het mee te maken, voor mij de tweede maal, eerste keer 2 jaar geleden met Las Palmas.
Door de loting (één van eerste 4 tegen één van tweede 4) moesten wij de openingsmatch spelen op 6 jan, om 11.30u tegen Hondarribia (de huidige nummer 1) geen gemakkelijke opdracht, maar we hebben er voor gevochten. Toch kwamen we net iets te kort: 66-62. In laatste minuur scoor ik nog 2 driepunters maar maak dan mijn vijfde fout... jammer. Dan nu zaterdag maar gaan winnen in Barcelona he!! hahahaha who knows!
De Copa was dit jaar in Léon, op 2u rijden van Burgos. Ongeveer zelfde grote als Burgos. Amai, wat een hotel, niet slecht zou ik zeggen ...







Uiteindelijk wint Salamanca de beker in een spannende finale tegen Valencia. Tweede op rij voor Salamanca!

Vrijdagavond nog eens goed op stap geweest met enkele van de ploeg, zaterdag lekker ontbeten en dan even de stad in ...





Samen met Gaudí bewonder ik één van zijn meesterwerken, la Casa Botines.




Zaterdag blijven we nog om naar de halve finales te kijken, Hondarribia-Salamanca en Barcelona-Valencia. Daarna rijden we, na een lang maar tof basketweekend, terug naar Burgos. Er was natuurlijk ook wel tijd om even bij de vrienden van Las Palmas te zitten en nog eens goed bij te praten!



1 Comments:

Blogger Marrek O'Polo said...

... en nog meer nieuws !!!
Tof, nu blijven we een beetje op de hoogte. Binnenkort zit je ook aan 1000 lezers: die moet je verdienen, elke dag ... met regelmatig nieuws !!!
Lees op 15 januari de nieuwe release van Aloysius Primus: zal zeker de moeite zijn (was in de kerstvakantie in Malaga ..)

papa

6:01 PM  

Post a Comment

<< Home