Thursday, April 06, 2006

weekend 1-3 april!!

Hey iedereen,

hier ben ik weer, 'k weet het, je hebt er weer even op moeten wachten, maar zoveel gebeurt er hier niet elke dag hoor, het gewone leventje he, trainen, spelen, rusten, af en toe op stap ...
maar vorig weekend was weer een weekend om U tegen te zeggen!! Amai, 't was echt een goei!! en dus 't zal ne langen blog worden!!!
alleen jammer van het verlies, maar ja, kan niet altijd perfect zijn he!
Dus, zaterdagmorgend (heel vroeg 5u) de bus op richting Madrid Airport, vlucht naar Las Palmas (jaja, mijn thuis van twee jaar geleden en het schitterende weer natuurlijk)
Goed vermoeid toegekomen, maar toch even profiteren van een half uurtje vrije tijd ...


(met hotel op de achtergrond!!)




Na dit aangename half uurtje, video voor de match en daarna lunch. Na de lunch nog een uurtje om wat te slapen ... en naar de match!
Daar bij aankomst meteen goeiendag zeggen en klapke doen met verschillende vrienden!!
leuk om er terug te zijn!
uitslag match: 54-45 (vermoeidheid en 26° ?!) En Dana, thuiszaal is nu La Paterna (helemaal vernieuwd!)

na de match dan toch nog wat vrije tijd voor we naar het avond eten moesten (spaanse uren he, pas om 21u30) en dus terug naar 't strand, bikini aan en duik in de 'al frisse' zee! maar deed wel deugd hoor!

's Avonds dan toch maar een stapje in de wereld zetten he ...




weer een korte nacht, ontbijt om 9u45 en de bus op naar de luchthaven!
de week ervoor hadden we al beslist dat we in Madrid zouden blijven met enkele tot maandag (maandag heel de dag vrij), ik had dan ook aan Axel gevraagd of hij voor kaarten kon zorgen ... en ja hoor, 6 kaarten op onze naam en ... genieten van een ACB match Real Madrid - Tau Vitoria




Na de match met z'n allen naar Hard Rock Cafe Madrid, gezellig, lekker eten en goei coctails!! hihi





Later op de avond zijn Axel en nog wat belgen er nog ene komen pakken in het Hard Rock Cafe ... gezellig!
en dan naar Serrano 41 (eindelijk nog eens Hip Hop en R&B) reunie van het basketwereldje!!





(Aina, ex ploegmaat van vorig jaar in Extrugasa)





na een super toffe avond, naar ons hotel om toch een beetje bij te slapen (hoewel, heel lang was het weer niet) tegen 12u waren we terug op stap.
Op maandag ben ik dan samen met Delphine Madrid een beetje gaan bezoeken!














zo, om 17u hebben we de bus terug genomen naar Burgos (3 uurtjes) en later op de avond was ons papa hier dan! paasvakantie in Burgos!!
voila, updated!!
dit weekend spelen we onze laatste competitiewedstrijd, thuis tegen Salamanca! en woensdag 12 april begint dan de eerste ronde van de play offs (voorlopig tegen ... jaja Salamanca pfff)

hierbij ga ik jullie laten en mij klaarmaken om .... idd te gaan trainen!! hihi

groetjes en tot de volgende!
Anke

1 Comments:

Blogger Marrek O'Polo said...

jaja, wat een beetje morele druk al niet vermag!? de aanwezigheid van een bloggende vader werkt blijkbaar op de productiviteit van dochterlief! als dat nu nog eens werkt op haar scorend vermogen, dan staan er mij nog drie leuke wedstrijden te wachten!!
als ik goed tel is dit de 50-ste post op je blog, en daarenboven meldt een opnieuw werkende hitcounter dat de "2000" in zicht komen: PROFICIAT !

papa

5:33 PM  

Post a Comment

<< Home