Friday, December 08, 2006

Las Palmas - Burgos 71-83

Vorig weekend gaan spelen tegen mijn ex ploeg... leuk om er terug te zijn, en iedereen terug te zien!!! geniet er telkens van!
Voor ons natuurlijk ook een gunstige uitslag!! Zelf 26ptn, 4/6 2punters, 6/8 3punters (waarvan 5/5 in derde kwart) hihi mag ik wel eens vermelden he!! ;)


en dan 's avonds met de vrienden op stap ...


Zondag om 9u15 opstaan (pffffffffffff) douchke, ontbijt en de bus op naar de luchthaven (die ik nog steeds uit m'n hoofd ken ... hihi) 2u30 vliegen naar Madrid ... vlak buiten de luchthaven stoppen in McDonalds voor een snelle meeneemmaatlijd op de bus ... en dan 3u naar Burgos! aangekomen toch nog maar efkes naar de zaal El Plantío rijden om de tweede helft van de mannenmatch nog te zien ... en tot onze grote verbazing stonden die bijna 20ptn voor aan de rust, dus 't was wel eens tof om ze zo te zien winnen!!
en dan toch maar naar huis en niet te laat gaan slapen (mijn oogjes vallen bijna dicht) lekker uitslapen en maandag om 13u gaan zwemmen met de ploeg (ipv buiten te gaan lopen)

voila, dat was mijn weekend!!
nu komt er nog een zalig weekend aan ... naar Ibiza (wel ook geen schitterend weer meer hoor) en op bezoek bij Jenni!!! joepie, kijk er echt naar uit, van zaterdag middag tot maandag middag!! en dan nog mss avondje Madrid ... en de bus op naar Burgos!

groetjes

2 Comments:

Blogger Marrek O'Polo said...

Wat een leven hé ??!
Blijf je best maar doen ... en geniet van elke dag !

Papa

4:42 PM  
Blogger peterpignans said...

Zo voortdoen, en dat Europees Ticketje is er zeker bij ! En blijf ook met je camera scoren zoals in je blog-met-tante !

10:29 PM  

Post a Comment

<< Home